İçeriğe geç

Geçmiş Dizileri Nasıl Izlerim

Dizilerin tekrarını nereden izleyebilirim?

Dilediğiniz zaman “Tekrar İzle” özelliğini kullanarak tekrar izleyebilirsiniz.

Eski diziler hangi kanalda yayınlanıyor?

TRT nostaljik dizisi Ferhunde Hanımlar’ı hafta içi her gün sabah 8.30’da yayınlıyor. Hafta sonları sürekli bir nostalji bombardımanı yaşanıyor; Uğurlugiller, Perihan Abla ve Gülşen Abi. Uğurlugiller – 07:45’te yayınlanıyor. Perihan Abla – 11.

Dizileri hangi siteden izleyebilirim?

Dizi/film izlemek için ücretsiz web siteleri: PuhuTV. PuhuTV, Türk dizilerini ve filmlerini ücretsiz izleyebileceğiniz en iyi platformdur. …Popcornflix. Popcornflix henüz Türkiye’ye hizmet vermediğinden, bir VPN kullanmanız gerekebilir. … Tubi TV. … Pluto TV. … Vudu (Fandango At Home) … IMDb TV (Freevee) … Crackle. … Peacock TV.Daha fazla makale…•1 Haziran 2024

Dizileri hangi uygulamadan izleyebilirim?

Film ve dizi izlemek için en iyi uygulamaların listesiNaturally.PuhuTV.BluTV.Netflix.Bein Connect.Tivibu.Exxen.Amazon Prime Video.Daha fazla makale…•5 Eylül 2024

Puhu TV ücreti ne kadar?

Puhutv’deki tüm içerikleri üye olmadan izleyebilirsiniz. Üye olduğunuzda puhutv sizi tanıyacak ve favori içeriklerinize daha kolay erişmenizi sağlayacaktır. Puhutv’ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu? Puhutv üyeliği ücretsizdir.

Atv eski dizileri nereden izlenir?

Televizyon ekranlarında klasikleşen ATV dizileri artık .tr üzerinden izleyicileriyle buluşuyor. İnternetin ulaştığı her yerde .tr üzerinden izlenebilen eski diziler nostalji severlerden büyük ilgi görüyor. Ayrıca eski ATV dizileri tam bölümleriyle internete yükleniyor.

Eskilerden hangi diziler var?

Türk Televizyon Tarihinin En Unutulmaz 51 Dizisi, 1974. Kaynanalar. Uzun yıllardır televizyonda izlediğimiz ilk Türk komedi dizilerinden biri olan bu dizi. … 1983. Kartallar Yüksekten Uçar. … 1986. Perihan Abla. … 1988. Uzaylı Zekiye. … 1984. Bizimki. … 1992. Mahalle Muhtarları … 1993. Süper Baba. … 1993. Ferhunde Hanımlar.Diğer makaleler…

En çok izlenen Türk dizisi hangisi?

Diriliş Ertuğrul dizisi IMDb’de 40 bin kişinin oylamasıyla 7.9 puan alarak dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Fox TV’nin eski dizileri hangileri?

“Baz Bebek”ten “Karagül”e, en sevdiğimiz Fox dizilerini kronolojik olarak sizin için listeledik. 00:00 / 00:50 CANLI. … Arka sıra. 00:00 / 00:44 CANLI. … 3. Beni unutma. 00:00 / 01:39 CANLI. …Dünya-Cennet-Aşk. 00:00 / 00:24 CANLI. … 5. Kanan. 00:00 / 00:50 CANLI. … Dinle, Aşk. … 7. Harem. … 8. Babam sınıfta kaldıDaha fazla makale…

DiziBOX yasal mı?

DiziBOX, Dizipub, DiziLAB ve Dizimag mahkeme kararıyla kapatıldı! 30 Aralık 2016

Netflix’e nasıl bedava izlenir?

Netflix ücretsiz deneme üyeliği sunmuyor, ancak Netflix’in sizin için uygun olmadığına karar verirseniz, planınızı değiştirebilir veya üyeliğinizi çevrimiçi olarak iptal edebilirsiniz.

En iyi film dizi platformu hangisi?

JustWatch, Türkiye’de en çok kullanılan çevrimiçi dizi ve film platformlarını duyurdu. 2023’ün dördüncü çeyreğine dayanan verilere göre, BluTV Türkiye’deki en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu oldu. Listenin en üstünde yer alan platformu, Netflix takip etti.

Google’da dizi nasıl izlenir?

Bir film veya TV programı bulun Google TV uygulamasını açın. İzlemek istediğiniz filmi veya TV programını bulun. İzle’ye dokunun. Film veya TV programı akış uygulamasında oynatılmaya başlayacaktır.

Tubi TV ücretsiz mi?

Tubi (Tubi olarak stilize edilir), 2020’den beri Fox Corporation’a ait olan bir Amerikan over-the-top içerik platformu ve ücretsiz reklam destekli yayın televizyonudur. Tubi (Tubi olarak stilize edilir), 2020’den beri Fox Corporation’a ait olan bir Amerikan over-the-top içerik platformu ve ücretsiz reklam destekli yayın televizyonudur.

Popcornflix ücretli mi?

Popcornflix. Geniş film yelpazesiyle öne çıkan Popcornflix, sayısız filmi ücret ödemeden izleyebileceğiniz bir streaming hizmetine sahip.

Dijital diziler nereden izlenir?

En iyi 5 sağlayıcı: YouTube Premium.puhutv.Amazon Prime Video.Google Play Filmler.

Digiturk’te tekrar izle var mı?

İstediğiniz Yerde ile kaçırdığınız dizi ve programların geçmiş bölümlerini Rewatch uygulaması ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebilirsiniz! 7 Şubat 2014

En çok izlenen Türk dizisi hangisi?

Diriliş Ertuğrul dizisi IMDb’de 40 bin kişinin oylamasıyla 7.9 puan alarak dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Türkiye reyting rekoru hangi dizide?

1. Sen. Anlat Karadeniz – 16.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir